Márciusi tél: a hegyekben havazik

Havazást hozott az ország magasabban fekvő területein az a mediterrán ciklon, ami tegnap érte el térségünket. Ezeken a területeken, elsősorban az Északi-középhegység egyes részein és a Visegrádi-hegység csúcsain nulla fok körüli a hőmérséklet.

A Pilisben, Dobogókő térségében már 10 centiméteres hó hullott, ami megnehezíti a közlekedést is az utakon.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken a honlapján azt írta, péntek estétől egyre többfelé képződhetnek ködfoltok az országban, amelyek szombaton napközben mindenütt megszűnnek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér