Hónapokig loptak egy reptéri boltból

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Pénteken fogták el azt a három férfit, akik a gyanú szerint lopott a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér egyik üzletéből, írja az Origo. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság nyomozói szerint több mint 3 millió forintot meghaladó értékben vittek el dohányárut, parfümöket, szeszes italt a boltból tavaly ősz óta. Előbb egy lett férfit azonosítottak be, majd két társát is. A három férfit akkor kapcsolták le, mikor pénteken Budapestre érkeztek egy menetrendszerinti géppel. 

Csomagjaikban és ruházatukban közel 47 ezer angol fontot találtak a rendőrök. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér