Dokumentumfilm készült S. tanár úr táboráról

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Március 22-én, egy koppenhágai filmfesztiválon mutatják be először a Visszatérés Epipóba című dokumentumfilmet, ami azokról a táborokról szól, amelyeket az 1980-as évek második felében S. tanár úr szervezett. 

A tanár egykori szexuális visszaéléseiről a 444 írt először, hat évvel ezelőtt, az Utána minden állat szomorú című cikkben. A filmet rendező Oláh Judit maga is táborozó volt, és egykori társaival együtt dolgozzák fel a kamerák előtt a 25 évvel korábban történteket.

A film ősszel kerül a magyar HBO műsorára. Ez pedig az előzetese:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó