Czeglédy Csaba: Inkább vagyok adócsaló, mint Pesti Srácok-os kretén

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Hír Tv és a Pesti Srácok munkatársa, Szarvas Szilveszter kapta el mikrofonnal Czeglédy Csaba DK-s politikust és ügyvédet, hogy az MSZP-seket elszívó DK ügyeiről kérdezze. Csakhogy Czeglédy erre ideges lett, és az alábbi párbeszéd hangzott el:

Czeglédy többször megkérdezte Szarvast, hogy jó-e kreténnek lenni, Szarvas kikérte magának, hogy kretén lenne, majd visszakérdezett, hogy: „De miért, 6 milliárdos adócsalásban szerepelni az jó?” Erre Czeglédy azt mondta:

„Hát inkább vagyok adócsaló, mint Pesti Srácok-os kretén.”

Szarvassal még közölte, hogy „a sok lopott pénzből csináljátok a médiát”, majd azt mondta, hogy: „Én inkább vagyok Czeglédy Csaba, mint kretén Szarvas Szilveszter.”

Az ügy előzménye, hogy Czeglédy Csaba ellen nem csak folyamatban van eljárás, hanem a magyar bíróság már elítélte, méghozzá 2010 előtt, adócsalás, magánokirat-hamisítás és számviteli fegyelem megsértése miatt. A Pesti Srácoknak ugyanakkor többször is helyreigazítást kellett közölnie, miután nem tudta bizonyítani azokat az állításokat, amiket Czeglédyről írtak.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó