Felfüggesztik a spanyol focibajnokságot, karanténban a Real Madrid

Azonosították a koronavírust a Real Madrid egyik kosárlabdázójánál, ezért kiürítették Valdebebast, a klub edzőközpontját. Most a kosarasokat és a focistákat is megvizsgálják, hiszen vannak olyan részlegek, amiket mindannyian használnak, írja a Marca a LaSexta alapján.

Közben bejelentették, hogy elhalasztják a spanyol focibajnokság, a La Liga következő két fordulóját, és nem rendezik meg a kosárlabda Euroliga 29. fordulóját sem. 

Spanyolországban majdnem 2800-an fertőződtek meg eddig koronavírussal, közülük 55-en haltak meg. Madridban és két északi tartományban már korábban döntöttek arról, hogy két hétre bezárják az iskolákat és az egyetemeket.

Frissítés:

A Real Madrid közleménye szerint a kosarasokat és a focistákat is karanténba helyezték, ahogy a klub összes többi dolgozóját, akik megfordulnak az edzőközpontban. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér