Mit tagadjam, szeretem a nagy seggeket, rappelte Sarah Palin, Alaszka volt republikánus kormányzója egy tévéadásban, medvejelmezben

MŰVÉSZET
2020 március 12., 13:28

Miközben a világ nagy része a járványra figyel, történnek azért kulturális értelemben is fontos dolgok. Például az, hogy az amerikai politikai jobboldal talán legismertebb női arca, Sarah Palin a “The Masked Singer” vagyis az Álarcos Énekes című tévéműsorban, miután először a fején nagy medvemaszkkal elrappelt egy számot, leleplezte magát és maszk nélkül is előadta azt. 

link Forrás

Nem mást, mint egy ugribugri rapklasszikust, Sir Mix-A-Lot politikai korrektség előtt született, Baby Got Back című számát, ami egy óda a jó nagy kerek női seggekhez. A szám tényleg nem szól semmi másról, mint hogy az előadó mennyire beindul a hatalmas kufferoktól. 

link Forrás

És Palin nem simán csak hülyét csinált magából, hanem remek lendülettel adta elő a számot. Így ő lett a világon az első olyan jobbos populista, aki legalább némi értelmet adott a "vége a politikai korrektségnek" üres szlogenjének.

Ha neked nem elég egy keményvonalas jobbos anya, amint a hájas seggekről rappel, nézd meg a Baby Got Back szimfonikus változatának Seattle-i előadását a Mesterrel, aki azt hiszi, hogy egy nő sem mer feljönni a színpadra vele táncolni, hogy aztán igencsak meglepődjön.