Mozgalom indult, hogy ne kérd vissza a pénzt a lefújt előadások és koncertek után

#NeváltsvisszajegyetEzzel a hahstaggel fut egy kezdeményezés a Facebookon, ami arra biztatja az embereket, hogy ne kérjék vissza a pénzt azokért a színház- és koncertjegyekért, amiket a koronavírus miatt végül nem tudnak felhasználni, ezzel is támogatva a művészeket.

A kormány szerdán jelentette be, hogy megtiltják a száz főnél nagyobb zárt téri, és ötszáz főnél nagyobb rendezvények megtartását. Például a moziknak, színházaknak és a szórakozóhelyeknek be kell zárniuk szerda éjféltől.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó