Letöltendőt kaphat a zuglói gázoló, mert megint bekokózva vezetett

Korábban halált okozó, bódult állapotban elkövetett járművezetés bűntette és segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt nyújtott be vádiratot T. Klára Petra ellen a VI. és VII. kerületi ügyészség, mivel a vád szerint T. 2016 novemberében kokaintól befolyásolt állapotban gázolta halálra 85 éves áldozatát, majd segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

Az ügyészség pénteken letöltendő szabadságvesztést indítványozott a nő ellen, mert a büntetőeljárás alatt megint beállva vezetett.

2019. szeptember 10-én többféle kábítószert, amfetamint, kokaint, marihuánát és pszichotróp anyagot szerzett, amelyek egy jelentős részét el is fogyasztotta, csakhogy még aznap a  XIV. kerületben rendőri intézkedés alá vonták. Ráadásul az autójában még volt a korábban megszerzett kábítószerből.

A nő nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel, mivel azt az ellene folyamatban lévő más büntetőeljárás befejezéséig – amelyben később öt évet meghaladó szabadságvesztésre ítélték – bevonták.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a nő ellen bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége és kábítószer birtoklásának vétsége miatt nyújtott be vádiratot a Pesti Központi Kerületi Bíróságra. Az ügyészség letöltendő fogházbüntetést, közügyektől eltiltást, valamint a járművezetéstől végleges hatályú eltiltást indítványozott.

A korábbi elítélése miatt a vádlott jelenleg – a büntetés-végrehajtási intézetbe történő bevonulásáig – biztosítási intézkedés alatt áll, tartózkodási helyét nem hagyhatja el. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó