A Disney előbbre hozza a Frozen 2 megjelenését

Bob Chapek, a Disney ügyvezetője bejelentette, hogy a cég felgyorsítja a Frozen című egész estét animációs film folytatásának kiadását, hogy „mókát és örömöt” csempésszen az emberek életébe ezekben a nehéz időkben. Utóbbival természetesen a koronavírus okozta globális válsághelyzetre utalt. A bejelentés szerint a Frozen 2 március 17-től lesz elérhető a Disney saját online szolgáltatásában, a Disney+-on Hollandiában, Új-Zélandon, Kanadában és Ausztráliában, vasárnaptól pedig az Egyesült Államokban.

A film kiadását eredetileg hónapokkal későbbre tervezték.

Közben viszont a Disney és a Netflix is bejelentette, hogy a vírushelyzet miatt felfüggeszti több élőszereplős film és sorozat gyártását az Egyesült Államokban és Kanadában, egyelőre két hétre, de ha nem javul a helyzet, akkor akár tovább is. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér