A Disney előbbre hozza a Frozen 2 megjelenését

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Bob Chapek, a Disney ügyvezetője bejelentette, hogy a cég felgyorsítja a Frozen című egész estét animációs film folytatásának kiadását, hogy „mókát és örömöt” csempésszen az emberek életébe ezekben a nehéz időkben. Utóbbival természetesen a koronavírus okozta globális válsághelyzetre utalt. A bejelentés szerint a Frozen 2 március 17-től lesz elérhető a Disney saját online szolgáltatásában, a Disney+-on Hollandiában, Új-Zélandon, Kanadában és Ausztráliában, vasárnaptól pedig az Egyesült Államokban.

A film kiadását eredetileg hónapokkal későbbre tervezték.

Közben viszont a Disney és a Netflix is bejelentette, hogy a vírushelyzet miatt felfüggeszti több élőszereplős film és sorozat gyártását az Egyesült Államokban és Kanadában, egyelőre két hétre, de ha nem javul a helyzet, akkor akár tovább is. (Guardian)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!