A Prada, a Louis Vuitton és Giorgio Armani is adományokkal segíti a koronavírus elleni harcot

A divatipar is beszáll a koronavírus elleni harcba, ezért ha más nem is, de talán az nyújthat némi vigaszt a franciáknak, hogy a Louis Vuitton luxus kézfertőtlenítőjével moshatják a kezüket. 

A Prada, leginkább táskáiról híres divatcég három milánói kórháznak adományozott egészségügyi felszereléseket, köztük újraélesztéshez szükséges berendezéseket. Korábban a francia luxusmárka, a Louis Vuitton rendelte el a kozmetikum és parfümgyártó cégeinél, hogy álljanak át kézfertőtlenítő gélek készítésére, hogy ezzel segítsék a francia egészségügyi ellátást.

Az olasz tervező, Giorgio Armani öltönyök helyett 1,25 millió euróval segített négy olasz kórházat is. Bill Gates, a Microsoft korábbi igazgatója és egyben a világ egyik leggazdagabb embere inkább az oltóanyag-kutatásba ölte a pénzét, eddig 50 millió dollárt adományozott erre a célra.

(Hypebeast)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér