A hollandiai, a spanyolországi és a monacói Forma-1-es futamokat is elhalasztották

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A koronavírus-járvány miatt elhalasztották a hollandiai, a spanyolországi és a monacói Forma-1-es versenyhétvégéket is. A Forma-1 szervezői szerint a döntést közösen hozták meg a futamok helyi rendezőivel, és az új dátumok kijelölése előtt is megbeszéléseket folytatnak majd.

Korábban már az Ausztrál (március 15.), a Bahreini (március 22.), a Vietnami (április 5.) és a Kínai (április 19.) Nagydíjat is elhalasztották. Hollandiában május 3-án, Spanyolországban május 10-én, Monacóban pedig május 24-én rendezték volna a futamot.

A Forma-1 szervezői szerdán úgy döntöttek, a járvány miatt gyakorlatilag most rendelik el a szokásos nyári szünetet, hogy a szezont minél több futammal meg lehessen rendezni. Az idény júniusban Azerbajdzsánban startolhat, korábbi sajtóhírek szerint a tervezett 22 futamból 18-at rendeznének meg. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!