Bizonytalan időre elhalasztják a Jóbarátok forgatását

Egyelőre nem forgatják le a népszerű Jóbarátok újabb részét az HBO Max-nek a koronavírus-járvány miatt. A Hollywood Reporter szerint a különkiadást jövő hétfőn és kedden vették volna fel az egykori sorozat díszletei között a Warner Bros. filmstúdió burbanki helyszínén. Azonban a járvány miatt a produkciót leállították, és legalább májusig nem folytatják a munkát.

Jóbarátok (2003)Fotó: Warner Bros. Television/Photo12

Az amerikai járványügyi központ (CDC) ajánlása szerint kerülni kell az 50 fősnél nagyobb csoportokat, és egy filmes vagy tévés forgatás több száz főt is megmozgat.

A Jóbarátok globális népszerűsége miatt nagyon fontos volt az újonnan induló HBO Max streamingszolgáltatásnak. A Disney például olyan várva várt produkciókkal kezdte meg tavaly a streamingszolgáltatását, mint a Star Wars nyomán született Mandalorian-sorozat.

Egyelőre teljesen bizonytalan, hogy mikor mutathatja be az HBO Max a Jóbarátok új epizódját. A sorozat tíz évadát 1994-2004 között sugározták, a záróepizódot 52,5 millióan nézték az USA-ban, ezzel a 2000-es évek legnézettebb sorozatepizódja lett. Most a Netflixen látható a sorozat, ahol fiatalabb rajongókat is szerzett. Onnan azonban az HBO Max indulásával lekerül - a cég 425 millió dollárt fizetett a korábbi évadok sugárzási jogáért. (Hollywoodreporter/MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó