Koronavírusos az EU Brexit-főtárgyalója

Koronavírusos Michel Barnier, az EU Brexit-ügyi főtárgyalója. Barnier maga jelentette be a Twitteren, hogy pozitív lett a tesztje. Azt írta, hogy "jó hangulatban van", és hogy követi az ajánlásokat, ahogy a csapata is.

"Üzenem azoknak, akik már érintettek, és akik most is elkülönítve vannak, hogy együtt túl fogunk esni ezen is" - írta.

Az eredeti tervek szerint a héten tárgyalási fordulót tartottak volna Londonban a Brexitről, de a járvány miatti félelmek miatt erre már nem tudtak elutazni az illetékesek. Szó volt róla, hogy videokonferencián egyeztessenek, de a Politico beszámolója szerint ebből végül semmi se lett.

A szakértők szerint a jelen helyzetben elkerülhetetlen a halasztás, az átmeneti időszak újbóli meghosszabbítása, bár a brit kormány ragaszkodik hozzá, hogy tartsa az eredeti menetrendet.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér