Már több halálos áldozata van a koronavírusnak Olaszországban, mint Kínában

Olaszországban az elmúlt 24 órában újabb 427 ember halt meg a koronavírusban, ezzel a járványnak hivatalosan már 3405 halálos áldozata van. Ezzel pedig megelőzték a vírus kiindulási helyének számító Kínát, ahol hivatalosan 3245-an haltak meg a vírus tavaly év végi kitörése óta. 

Grafika: 444/Tbg

Észak-Olaszországban először február 21-én észlelték a vírus terjedését, mára pedig már 41035 fertőzöttről tudnak. 2498 embert kell az intenzíven ápolni, ugyanakkor 4440-en már meggyógyultak. (Reuters)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér