A koronavírus-tájékoztatás egészen elképesztő csúcsa Szingapúrban

Miközben Magyarországon még a koronavírus-fertőzések területi eloszlását sem tesszük közzé, a járvány elleni küzdelemben élharcos kelet-ázsiai országok egészen futurisztikus megoldásokkal operálnak. 

Szingapúrban gyakorlatilag az első pillanattól kezdve mindent lehet tudni a megbetegedésekről, az egyes páciensek nevét leszámítva. A hivatalos szingapúri tájékoztató oldalon még egy olyan kapcsolati hálót is közzétettek, ami tényleg mindent közöl a vírus terjedéséről.

Így néz ki távolról:

És így részleteiben:

Érdemes elmerülni benne.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó