Megfertőződött a Szent László Kórház egyik dolgozója

Pozitív lett a Szent László Kórház gégészetén dolgozó egyik nővér koronavírus-tesztje - értesült az ATV. A hírt az operatív törzs is megerősítette.

Válaszlevelükben az írták, hogy az említett nővér "jó általános állapotban van, szerda este láz és köhögés jelentkezett nála. Ezért a hatályos eljárásrendnek megfelelően megvizsgáltuk koronavírus-fertőzésre." A vizsgálat pozitívnak bizonyult.

Ahogy arról több cikkünkben írtunk korábban, az egészségügyi dolgozók, különösen a légzés-szervrendszeri panaszokkal érkező betegeket ellátók fokozott veszélyben vannak a koronavírus-járvány idején, amit csak fokoz, hogy hiány van azokból a védőfelszerelésekből, amiknek a viselése elengedhetetlen a megfertőződés megelőzéséhez.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó