Tizenöten vannak hatósági karanténban a Józsefvárosban

Budapest VIII. kerületében 15 ember van hatósági karanténban, az önkormányzat mindannyiukat felkereste, ketten kértek segítséget. Minderről Pikó András polgármester számolt be az alábbi fb-bejegyzésben:

“Józsefvárosban 15 hatósági karantén alá vont személy tartózkodik, mindannyiukat sikerült felkeresnünk, a körülményekhez képest jól vannak. Két ember, egy házaspár kért segítséget, velük a JSZSZGYK munkatársai tartják a kapcsolatot.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér