A Szegedi Tudományegyetem egyik vezetője is megfertőződhetett

A Szegedi Tudományegyetem egyik vezetője is elkapta a koronavírust - tudta meg az RTL Klub Híradója. A csatorna információi szerint az orvos nemrég Ausztriában volt síelni, de nem vonult házi karanténba, miután hazajött, hanem bement dolgozni, és műtött is. AZ egyetemen most mindenkit szűrnek, aki kapcsolatba lépett vele. A Híradó megpróbálta elérni az orvost, de lecsapta a telefont. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér