Drasztikus lehűlés érkezik meg ma Magyarországra

Írtunk mi is már arról, hogy egy hidegfront hatására szombaton alaposan átalakul az időjárás Magyarországon. Az Időkép pénteken tett közzé animációkat arról, hogy várhatóan hogyan érkezik majd meg a lehűlés. 

Mint írják, a jóval hidegebb levegő erős, viharos széllel érkezik meg. és már reggel elkezd feltámadni a szél északkeleten és északnyugaton, délutánra pedig országszerte szeles idő várható. A szél erősödésével párhuzamosan szorul egyre délebbre az enyhe levegő. Épp ezért kora délután akár 15 fokos eltérés is lehet majd az ország északi, illetve déli részeinek hőmérséklete között: az előrejelzések szerint lesz, ahol 18-20 fok között alakul majd a hőmérséklet, míg északkeleten ekkor már simán 5 fok alatt lehet. 

Az Időkép előrejelzése szerint a frontot egyre több felé kísérik majd esők, záporok, néha zivatarok is. Az esti órákban akár havas eső és havazás is előfordulhat, de nagy mennyiségű hóra nem kell számítani. 

A hidegebb idő napokig velünk marad majd, enyhülés a jövő hét második felén lehet várni. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó