Felszólította Baltimore lakóit a polgármester, hogy ne lövöldözzenek egymásra, mert kellenek az ágyak a fertőzötteknek

Miután kedd este, a koronavírus-járvány közepén hét embert is meglőttek Baltimore-ban, Jack Young polgármester felszólította a város lakosságát, hogy tegyék le a fegyvereiket, és a szabályokat betartva maradjanak otthon, 

mert a kórházi ágyak most a fertőzöttek kezelésére kellenek, nem pedig az esztelen erőszak áldozatainak.Nem terhelhetjük túl a kórházainkat és a betegágyainkat olyanokkal, akiket értelmetlenül lőttek meg, mert azok az ágyak olyanoknak fog kelleni, akiket megfertőzött a koronavírus. Lehet akár az anyád, a nagyanyád vagy valamelyik rokonod. Ezt fontold meg” - mondta  Young.  

Baltimore-ban szerdán regisztrálták az ötödik koronavírusos fertőzöttet. (CBS Baltimore)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér