Oroszországban is területalapúan közlik a koronavírus terjedését

Írtunk korábban arról, hogy Magyarországon kívül nem látni még egy országot az Európai Unióban, ahol az állami hatóságok ne közölnének területi adatokat arról, hogy az ország egyes részein hányan fertőződtek meg a koronavírustól.

Fotó: Iliya Pitalev/Sputnik

De nemcsak az EU-ban van így, hanem Oroszországban is, ahol az országot alkotó 46 területre lebontva lehet megnézni, hogy a hivatalos adatok szerint hol hány fertőzöttet regisztráltak.

Az adatokat ezen a térképen lehet elérni, ahol amúgy a világ többi országának viszonylag friss adatai is megtekinthetőek. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó