Rig Lajos is felvette a kesztyűt a járvány elleni harcban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Rig Lajos, tapolcai jobbikos képviselő is visszatér eredeti szakmájához, és beáll az egészségügybe dolgozni. Rignek aneszteziológus szakasszisztensi és mentőápolói képesítése van.

„Tekintettel a kialakult vészhelyzetre, ezúton jelentkezem önkéntes munkavégzésre! Négy gyermekes édesapaként, jelen helyzetben a lelkiismeretem és a szakmai elhivatottságom azt diktálja, hogy mint aneszteziológus szakasszisztens és mentőápoló többet tudok tenni a magyar emberekért, mint országgyűlési képviselőként” - írta a Facebookon március 16-án.

Rig a 2014-es választás került be az Országgyűlésbe tapolcai képviselőként, majd elvesztette egyéniben a 2018-as választást, de végül Vona Gábor volt pártelnök visszalépése miatt listáról bekerült.

A tavaly brüsszeli mandátumot szerző, momentumos Cseh Katalin szombaton jelentette be, hogy önkéntes orvosnak jelentkezik az Országos Mentőszolgálat felhívására.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó