A brit kormány is kijárási tilalmat rendelt el

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Boris Johnson brit miniszterelnök hétfő este bejelentette, hogy a legtöbb nyugat-európai országhoz hasonlóan Nagy-Britanniában is kijárási tilalom lép életbe.

Ezentúl csak élelmiszert vásárolni, naponta egyszer sportolni illetve sétálni, másoknak segíteni, vagy nélkülözhetetlen embereknek munkába menni lehetséges. Legfeljebb kettesével lehet közlekedni, és bezár minden üzlet és szolgáltatás, aminek működése nem létfontosságú. A szabályokat megszegőket a rendőrség megbünteti.  (politico.eu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér