A legnagyobb állatvédő szervezet szerint jobb karanténba kerülni egy vegán férfival, mert az hosszabban tud dugni egy húsevőnél

Osztott képernyőn láthatunk két szeretkező hetero párt. Miközben a jobb oldalon fetrengők, akikre nagy betűkkel van ráírva, hogy ők vegánok, megállás nélkül fetrengenek meg sikoltoznak, a bal oldaliakkal, akik a felirat szerint húsevők, sokkal több minden történik. Náluk pillanatokon belül véget ér a szex, ami miatt a nő jó dühös is, a kétségbeesett pasi ezért titokzatos okokból kirohan az utcára telefonálni, ahol - miközben a vegánok még javában dugnak - még a fejére is esik egy légkondicionáló. Így miközben a vegánok elélveznek, egy húsevő meghal, egy másiknak meg meghal a pasija.

Ezzel a videóval járult hozzá a járvány körüli kommunikációhoz a világ legnagyobb állatvédő szervezete, az amerikai alapítású PETA. A Twitterre kiposztolt kampányfilmet azzal az aktualizált szöveggel rakták ki, hogy 

“Remélhetőleg egy vegán pasival dekkolsz egy lakásban, hogy tovább bírd a karantént.”

A videó eredetileg a 2016-os Super Bowl idején készült reklámfilmnek. A PETA-nak ugyanis szokása, hogy a tudatosan provokatív kampányfilmjeit megpróbálja méregdrága Super Bowl-reklámként futtatni, hogy a borítékolható visszutasítás is ismertebbé tegye azokat. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér