A legnagyobb állatvédő szervezet szerint jobb karanténba kerülni egy vegán férfival, mert az hosszabban tud dugni egy húsevőnél

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Osztott képernyőn láthatunk két szeretkező hetero párt. Miközben a jobb oldalon fetrengők, akikre nagy betűkkel van ráírva, hogy ők vegánok, megállás nélkül fetrengenek meg sikoltoznak, a bal oldaliakkal, akik a felirat szerint húsevők, sokkal több minden történik. Náluk pillanatokon belül véget ér a szex, ami miatt a nő jó dühös is, a kétségbeesett pasi ezért titokzatos okokból kirohan az utcára telefonálni, ahol - miközben a vegánok még javában dugnak - még a fejére is esik egy légkondicionáló. Így miközben a vegánok elélveznek, egy húsevő meghal, egy másiknak meg meghal a pasija.

Ezzel a videóval járult hozzá a járvány körüli kommunikációhoz a világ legnagyobb állatvédő szervezete, az amerikai alapítású PETA. A Twitterre kiposztolt kampányfilmet azzal az aktualizált szöveggel rakták ki, hogy 

“Remélhetőleg egy vegán pasival dekkolsz egy lakásban, hogy tovább bírd a karantént.”

A videó eredetileg a 2016-os Super Bowl idején készült reklámfilmnek. A PETA-nak ugyanis szokása, hogy a tudatosan provokatív kampányfilmjeit megpróbálja méregdrága Super Bowl-reklámként futtatni, hogy a borítékolható visszutasítás is ismertebbé tegye azokat. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér