Ingyen parkolhatnak Budapesten a kórházi dolgozók

Karácsony Gergely főpolgármester hétfői videóüzenetében két budapesti intézkedést jelentett be a koronavírus elleni küzdelemben:

  • megkérte a budapesti kórházak vezetőit, hogy írják össze, hogy munkatársaik közül kinek kellene ingyenes parkolás ezekben a napokban, és nekik hamarosan már nem kell fizetniük,
  • a főváros 35 ezer darab maszkot oszt ki a szociális területen dolgozóknak, és hamarosan újabb védőfelszerelések érkeznek, amelyek egy részét a kerületek oszthatják majd szét. 


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér