Remek válogatás készült a polgárok hülyeségén totál kiborult olasz kormányzók és polgármesterek nyilvános idegrohamaiból

Ha éppen irtóra felhúztad magad a halálos fenyegetéseid ellenére boltról boltra járó apukádon / a társasházában koccintós vírusbulit szervező anyukádon, vagy úgy általában az elszigetelődés fontosságát nem értő embereken, és tudsz angolul, neked találták ki az alanti videóösszeállítást. Amiben különféle olasz helyi politikusok, főleg polgármesterek, illetve nyitásnak egy kormányzó borulnak ki az állampolgárok értelenségén, kamera előtt ülve vagy a településük utcáin sétálva:

Az első megszólaló Vincenzo De Luca, a Nápoly környéki Campania tartomány kormányzója, akit egy vasárnapi cikkübkben már említettünk, mivel a választókhoz intézett pénteki beszédét, a tinédzsereket megszólítva, azzal kezdte, hogy 

“Minél szigorúbbak vagyunk ma, annál rövidebb lesz a vészhelyzet ideje, minél inkább belemerülünk, annál hosszabb ideig tart majd, akár hónapokig. Ha megtudom, hogy valaki szeretne érettségi partit szervezni, lángszóróval küldjük a csendőrséget.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó