Augusztusra halasztják a Budapest Pride-ot

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A szervezők a hvg.hu-nak mondták el, hogy az eredetileg június 5-én induló, július 4-én pedig a szokásos felvonulással záruló Budapest Pride elhalasztásáról döntöttek a koronavírus-járvány miatt.

Emiatt a rendezvény is rövidebb lesz, egy hónap helyett most tíz napos eseményben gondolkodnak, ami augusztus 14-én indulna, és augusztus 22-én lehet a felvonulás. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér