Egy köhögő, lázas beteg a kisvárdai kórház 3 részlegén is feküdt, mielőtt pozitív lett a koronavírustesztje

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az RTL Híradó tudta meg, hogy legalább két koronavírus-fertőzöttet azonosítottak a kisvárdai Felső-Szabolcsi Kórházban, és ezt az Emberi Erőforrások Minisztériuma is megerősítette.

Az egyik kórházi dolgozó arról számolt be, hogy egy köhögő, lázas beteg a kórház legalább három részlegén is feküdt, mielőtt pozitív lett a koronavírustesztje.

Azóta 65 embert teszteltek a városban, közülük még egy embernél mutatták ki a koronavírust, de több eredményére még várni kell. A fertőzötteket elkülönítették – közölték.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót