Jägermeister készítése helyett a cég fertőtlenítőszerekhez adományoz 50 ezer liter alkoholt

Paolo Dell Antonio, a Mast-Jägermeister SE szóvivője a németországi Wolfenbüttelben 2013. szeptember 3-án.Fotó: Peter Steffen/dpa/AFP

A Jägermeister közölte, hogy 50 ezer liter alkoholt adományoz a németországi Braunschweig város kórházának és gyógyszertárainak, hogy abból fertőtlenítőszert készítsenek.

Az alkoholos fertőtlenítőszerek ugyanis Németországban is hiánycikké váltak a világjárvány kitörése miatt.

Több szeszgyár is igyekszik segíteni, Brémában például a Beck sörgyár kezdett el kéztisztítók gyártásába, de a BASF vegyipari cég és a Beiersdorf kozmetikai cég is kézfertőtlenítő géleket gyárt már. (Marketing Directo)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér