Rájöttek az áramszolgáltatók, hogy nem a karantén ideje alatt kellene áramszünetet csinálni

Karbantartás miatt Budapest szerte áramszünetek nehezítették meg a home officeban dolgozók és önkéntes karanténba vonuló emberek életét. Ennek azonban most vége, mert E.On és az Elmű is bejelentette, hogy elhalasztják az áramszünettel járó munkálatok egy részét.

Mindenhol egyedileg megvizsgálták, hogy az ellátás biztonsága szempontjából jelent-e kockázatot a halasztás, hogy a tervezett üzemszünet kiket érintene, és mennyi ideig tartana az áramkimaradás. Tehát, ahol nem muszáj, ott nem fognak munkálatokat végezni.

A szolgáltatók azt írták, hogy:

mindent elkövetnek annak érdekében, hogy hozzájáruljanak a koronavírus terjedésének megelőzésére tett országos lépésekhez és felkészüljenek a járványhelyzet kezelésére.

(MTI)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó