Rájöttek az áramszolgáltatók, hogy nem a karantén ideje alatt kellene áramszünetet csinálni

Karbantartás miatt Budapest szerte áramszünetek nehezítették meg a home officeban dolgozók és önkéntes karanténba vonuló emberek életét. Ennek azonban most vége, mert E.On és az Elmű is bejelentette, hogy elhalasztják az áramszünettel járó munkálatok egy részét.

Mindenhol egyedileg megvizsgálták, hogy az ellátás biztonsága szempontjából jelent-e kockázatot a halasztás, hogy a tervezett üzemszünet kiket érintene, és mennyi ideig tartana az áramkimaradás. Tehát, ahol nem muszáj, ott nem fognak munkálatokat végezni.

A szolgáltatók azt írták, hogy:

mindent elkövetnek annak érdekében, hogy hozzájáruljanak a koronavírus terjedésének megelőzésére tett országos lépésekhez és felkészüljenek a járványhelyzet kezelésére.

(MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó