Másfél hónap alatt 2961 alkalommal zaklatta telefonon a volt barátnőjét egy Nógrád megyei férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Balassagyarmati Járási Ügyészség egy 18 éves Nógrád megyei férfival szemben, aki másfél hónapon keresztül rendszeresen háborgatta volt barátnőjét.

A vád szerint a fiatalok 2019 szeptemberétől jártak egymással, de november elején a lány szakított, amit egyértelműen fiatal férfi tudomására is hozott.

Ő azonban nem tudott ebbe belenyugodni, és továbbra is kapcsolatba akart lépni volt barátnőjével, ezért  2019. november elejétől december közepéig napi rendszerességgel, naponta többször is, 

összesen 2961 alkalommal hívta őt telefonon illetve küldött sms-t neki.Ezen kívül a lány akarata ellenére személyesen is igyekezett kapcsolatot teremteni vele, amikor az munkába ment, megfigyelte, az esti órákban pedig lakásába is becsöngetett, amivel a nő magánéletébe, mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozott.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér