Olaszországban 662-vel emelkedett a halálos áldozatok száma

Frissítés: kora este a csütörtöki áldozatok számát 712-re korrigálták

A legutóbbi adatok szerint az elmúlt 24 órában 662-en haltak Olaszországban a koronavírus-járvány miatt. Ezzel a halálos áldozatok száma 8165-re emelkedett. Az egy napon belül elhunytak száma az elmúlt napokban így alakult:

  • szombat: 793,
  • vasárnap: 650,
  • hétfő: 602,
  • kedd: 743,
  • szerda: 683

Az igazoltan új koronavírussal fertőzöttek száma az országban: 80 539.

 Az újonnan diagnosztizált fertőzöttek száma a szerdai 3491-hez képest  csütörtökre mintegy 1000-rel növekedett. A gócpontnak számító Lombardiában a bizonyított fertőzöttek száma 2543-mal emelkedett a szerdai 1643-hoz képest.  (BBC/MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó