Rosszabbak az olasz halálozási adatok, mint először jelentették

A csütörtök délutáni adatok még azt mutatták, hogy Olaszországban az elmúlt 24 órában 662-an haltak meg a koronavírusban, ami lassú csökkenést mutatott az előző napi számokhoz képest. 

De kora este azonban az aznapi áldozatok számát 712-re korrigálták, ami már romlást mutat a szerdai 683 halotthoz képest. A hibát az okozta, hogy  Piemont régióban meghalt 50 embert nem számolták bele. 

Az egy napon belül elhunytak száma az elmúlt napokban így alakult:

  • szombat: 793,
  • vasárnap: 650,
  • hétfő: 602,
  • kedd: 743,
  • szerda: 683,
  • csütörtök: 712.

Ezzel az áldozatok száma 8215-re növekedett. Az igazoltan új koronavírussal fertőzöttek száma az országban 80 539-re emelkedett. (BBC

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó