Ha eddig nem volt durva a járvány Ukrajnában, a mai tömegjelenetek miatt majd az lesz

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Elképesztő képek készültek ma a lengyel-ukrán határon, ahol ezrek tolongtak és gomolyogtak, szó szerint egymás hegyén-hátán. 

A tumultus oka az volt, hogy Ukrajna pénteken éjfélkor lezárja a határait a saját állampolgárai előtt is, Lengyelországban viszont különböző becslések szerint egy-kétmillió ukrán dolgozik és nem mindenki indult haza időben.

Ma már csak három kisebb lengyel-ukrán határátkelő volt nyitva, ezért is torlódtak fel ennyien. Az ukrán hatóságok azzal igyekeztek lenyugtatni a tömeget, hogy aki ma megérkezett a határhoz, azokat mindenképpen be fogják engedni, bármikor jussanak is el magához a határhoz. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér