Már az Egyesült Államokban van a világon a legtöbb fertőzött

Immár nem Kínában van a legtöbb fertőzöttje a koronavírusjárványnak. A csütörtök esti adatok szerint - az Egyesült Államok keleti partvidékén csak most múlt éjfél, az ország javában még csütörtök van - már 85840 igazolt fertőzöttet tartanak nyilván országszerte, bő négyezerrel többet, mint ahányan eddig Kínában hivatalosan megfertőződtek.

Kína pénteken szinte biztosan újabb helyet esik vissza a rangsorban. Olaszországban is már 80589 fertőzöttet tartanak hivatalosan nyilván, a napi növekedési ráta alapján pénteken bizonyosan megelőzhetik Kínát a fertőzések számában. A jelenlegi trendek alapján egy héten belül Spanyolorsszágban is több beteg lehet majd.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér