Több megye méretű gratulációt rajzolt fel a magyar égboltra egy kisrepülő, talán az egészségügyi dolgozóknak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Olvasónk, László mutatta meg nekünk, hogy valaki micsoda ábrát rajzolt fel pénteken a Balatontól délre elterülő Magyar Égboltra a kisrepülőjével. Ilyent:

Ha jól dekódoljuk, a pilóta vagy a gyógyszerészekkel, vagy általában az egészségügy területén dolgozókkal elégedett és ezt közel három megye méretű virtuális rajzzal szerette volna a világ tudomására hozni.

De lehet, hogy rosszul dekódoljuk. Ha te vagy a pilóta, jelentkezz a szilyl KUKAC 444.hu mailcímen!

Update: A Szabad Pécs megírta, hogy ez a Magnus Aircraft nevű magyar repülőgyártó akciója volt és tényleg az egészségügyiseknek akartak küldeni egy nagy lájkot.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér