969 koronavírusos beteg halt meg Olaszországban csak pénteken

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A legújabb jelentés szerint csak pénteken 969 ember vesztette életét Olaszországban a koronavírus miatt, ezzel 9134-re növelve a halálos áldozatok számát az országban.

Több, mint 500-an továbbra is a gócpontban, Lombardia tartományában vesztették életüket. Mindez azután következett be, hogy ország nemzeti egészségügyi intézetének vezetője azt mondta, hogy a koronavírus-fertőzés még nem érte el a csúcspontját Olaszországban, és a kijárási tilalmat és intézkedéseket meg kell hosszabbítani.

Az elmúlt napokban így emelkedett a halottak száma Olaszországban. (The Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó