Hogyan kerülte el Tajvan a tömeges fertőzéseket?

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
  • A következő napokban külföldön élő magyarokkal beszélgetünk arról, hogyan érintette az országukat a koronavírus járvány?
  • A szombati vendégünk Zsellér Máté Tajvanról, ahol annak ellenére is alacsonyan tudták tartani a fertőzések számát, hogy közel vannak Kínához. A 23 milliós államban szombatig 283 koronavírusos beteget regisztráltak, miközben több mint 29 ezer tesztet végeztek el. 
  • Ezért sokak szerint a tajvani intézkedések mintát jelentenek arra, hogyan kell védekezni a járvány ellen.

Címlapkép:  Sam Yeh / AFP

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér