Koronavírusa lehet a győri jegyzőnek, a polgármestert is tesztelik

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Dézsi Csaba András, a januárban megválasztott fideszes polgármester a Facebookon jelentette be vasárnap este, hogy a város jegyzőjének koronavírus tesztje pozitív lett. 

„Jegyző úr állapota tünetmentes, kórházi kezelést nem igényel, otthonában gyógyul.”

Az esetet jelentették a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának, akik a kontaktok felkutatását és ellenőrzését megkezdték. 

Katonai rendészek járőröznek a győri városháza előtti téren március 23-ánFotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

„A körülményekre tekintettel, a hivatal épületeiben a mindennapos, fokozott takarítás mellett rendkívüli fertőtlenítést rendeltem el annak érdekében, hogy a munkatársak körében megelőzzük a megbetegedést, és gondoskodjunk biztonságukról” - írja a polgármester, és hozzáteszi:

„A tesztet én is elvégeztettem, az eredmény hétfőn délutánra várható.”

A városházi dolgozók nagy számban már otthonról dolgoznak, akinek be kell mennie az irodájába, az fertőtlenített épületbe léphet be hétfőn.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó