Ember és gép háborújában a szekszárdi rendőrök a kávéautomata oldalára álltak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hétfő délelőtt egy kávéautomatákat üzemeltető cég alkalmazottja felhívta a rendőröket, hogy Szekszárdon, a Széchenyi utcában kihelyezett gép mellett egy férfi kiabál, és az automatát üti, aminek a plexije több helyen is megrepedt.

Fotó: police.hu

A rendőrök a bejelentés után pár percen belül a helyszínre értek, ahol elfogtak egy 42 éves alsótengelici lakost, akit a kapitányságra előállítottak. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt.

Az elkövető azt mondta:nem ütötte meg a kávéautomatát, csak erősebben nyomta meg annak gombját, mert nem adta ki a kávét, amit szeretett volna.

A további vizsgálatot a Szekszárdi Rendőrkapitányságon folytatják. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér