Ember és gép háborújában a szekszárdi rendőrök a kávéautomata oldalára álltak

Hétfő délelőtt egy kávéautomatákat üzemeltető cég alkalmazottja felhívta a rendőröket, hogy Szekszárdon, a Széchenyi utcában kihelyezett gép mellett egy férfi kiabál, és az automatát üti, aminek a plexije több helyen is megrepedt.

Fotó: police.hu

A rendőrök a bejelentés után pár percen belül a helyszínre értek, ahol elfogtak egy 42 éves alsótengelici lakost, akit a kapitányságra előállítottak. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt.

Az elkövető azt mondta:nem ütötte meg a kávéautomatát, csak erősebben nyomta meg annak gombját, mert nem adta ki a kávét, amit szeretett volna.

A további vizsgálatot a Szekszárdi Rendőrkapitányságon folytatják. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.