Kapás Boglárka koronavírusos

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Pozitív lett Kapás Boglárka koronavírus-tesztje, mondta el személyesen az úszó saját Instagram-oldalán közzétett videóban:

A Magyar Úszószövetség néhány napja jelentette be, hogy a válogatott sportolók újrakezdhetik az felkészülésüket öt erre kijelölt uszodában, de ennek feltétele két negatív koronavírus-teszt.

Kapás első tesztje negatív, a második viszont pozitív lett. A riói olimpián 800 méteres gyorsúszásban bronz-, a tavalyi világbajnokságon 200 méter pillangót pedig aranyérmet nyert Kapás a videóban arról beszélt, jól érzi magát, a betegség semmilyen tünetét nem tapasztalta. Most két hát házi karantén vár rá.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér