Két román játékosat rúgta ki a Kisvárda, mert engedély nélkül hazamentek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Azonnalit hatállyal kirúgta két román játékosát a Kisvárda, mert azok engedély nélkül hazamentek Romániába. Révész Attila sportigazgató kedden csapattájékoztatót tartott, amin Gheorghe Grozav és Iasmin Latovlevici nem jelent meg, mire kiderült, hogy még múlt szerdán elutaztak. A Nemzeti Sport szerint Révész kijelentette, hogy ezzel

"nemcsak a szigorú belső szabályaink, hanem az előírásokkal szemben is vétettek, kockáztatva a csapattársaik és a hozzátartozóik egészségét."

Hozzátette: az ő felelőtlenségük a biztonságra vonatkozó törekvéseinkkel szembe mennek.

A román válogatott Grozav tavaly január óta erősíti a Kisvárdát, 37 meccsen 12 gólt szerzett. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér