A második világháború óta először marad el a wimbledoni tenisztorna

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A BBC adott hírt róla szerda délután, hogy a versenybizottság, az All England Club a koronavírus miatt a 2020-as wimbledoni nyílt teniszbajnokság elhalasztásáról döntött. 

A füvespályás bajnokságra június 29. és július 12. között került volna sor. Ez egyben azt is jelenti, hogy július 13-ig teljesen leáll a teniszélet, a füvespályás szezon kompletten elmarad.  

A Roland Garros, a párizsi nyílt teniszbajnokság átütemezéséről már korábban döntöttek. Az év első Grand Slam-tornáját hivatalosan szeptember 20-ra tolták el, de hogy akkor meg tudják-e rendezni valóban, az ma még kérdéses. 

Az All England Club közleménye alapján úgy tűnik, hogy a szervezők nem keresnek későbbi időpontot a hagyományosan tavasz végén megrendezésre kerülő tornának, hanem a 2020-as torna teljes elhalasztása mellett döntöttek. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér