Babakocsit és öt tájképet lopott el egy 25 éves férfi

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A tolnai rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 25 éves helyi lakossal szemben folytattak lopás és más bűncselekmények elkövetése miatt.

Egy tolnai férfi tett feljelentést tavaly szeptemberben a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki az előző éjszaka családi házának udvarára bemászva, az ott álló – nyitott – autójából ellopta pénztárcáját és laptoptáskáját a benne levő iratokkal és készpénzzel együtt. 

Ugyanezen az éjszakán, szintén Tolnán egy társasház nyitott ajtaján ment be ismeretlen, és 

a lépcsőházból ellopott egy babakocsit, valamint öt – a falra felhelyezett – tájképet.

A tolnai rendőrök néhány órán belül azonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves helyi férfit, akit szeptember 30-án gyanúsítottként hallgattak ki egyrendbeli lopás bűntett, egyrendbeli lopás vétség és egyrendbeli magánokirattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfi kihallgatását követően – még a hazafelé úton – további bűncselekményeket követett el. 

A rendőrök a nála tartott házkutatás során az előző napokban a város területén elkövetett bűncselekményből származó tárgyakat találtak. 

A 25 éves férfit 2019. október 1-jén újra előállították, ekkor agresszíven viselkedett, és megrongált egy szolgálati gépkocsit is. 

A férfit a tolnai rendőrök őrizetbe vették, és további hat bűncselekmény – egyrendbeli rongálás vétség és ötrendbeli lopás vétség – elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi büntetés-végrehajtási intézetben várja a vádemelést.

A Tolnai Rendőrőrsön befejezték az ügy vizsgálatát, és az iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

(Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér