Euronews: a járvány miatt úgysem tud dönteni a Néppárt a Fidesz kizárásáról

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az Euronews úgy tudja, hogy nincs mitől tartania Fidesznek, az Európai Néppárt belátható időn belül nem dönt a kizárásáról, a járványügyi helyzet miatt belátható időn belül a pártcsalád Politikai Gyűlését nem tudják összehívni. A hírcsatornának nyilatkozó forrás szerint

 bizonytalan, mikor ülhet legközelebb össze a testület. 

Az eredeti tervek szerint április 24.-én lenne a következő ilyen tanácskozás Brüsszelben, majd május elején Zágrábban tartana csúcstalálkozót a néppárti vezetés. Hivatalosan egyiket sem fújták le, de előbbit szinte biztosan halasztják, és a csúcstalálkozó megtartása sem reális. 

Csütörtök délután kérte az Európai Néppárt 13 tagpártja Dunald Tuskot, a Néppárt elnökét és a pártszövetség vezetését, hogy zárja ki a Fideszt a konzervatív pártcsaládból.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó