Hidvéghi a Fidesz kizárásáról: Ilyen körülmények között döntést hozni nem lehet

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Majd meglátjuk, hogy hogyan alakulnak a dolgok," válaszolta a Fidesz EP-képviselője a HírTV-ben arra a kérdésre, hogy megvan-e a többség az Európai Néppártban a magyar kormánypárt kizárására. Hidvéghi Balázs hozzátette:

"hogy a Néppárt, mint testület fog-e erről valamilyen módon tárgyalni, azt nem tudom. Ugye jelen pillanatban fizikailag ellehetetlenültek, azt lássuk be, (...) döntést hozni ilyen körülmények között nem lehet."

Hidvéghi azt a korábbi narratívát, hogy a kilépésről úgyis a Fidesz dönt majd, a csütörtök esti beszélgetésben egy szóval sem hozta fel.  

A beszélgetés során a felhatalmazási-törvényből hiányzó időbeli korlát is előkerült, mire Hidvéghi a Varga Judit-féle módszerhez nyúlt, 

és kitérő választ adott.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó