A világ összes gyerekes szülőjét jelenleg legjobban foglalkoztató kérdés egyetlen twitteres párbeszédben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kire így, kire úgy hat a Bezártság, mégis vannak olyan közös alaptémák, amik emberek millióit, sőt százmillióit ültetik közös - és ebben az esetben anyahajóflotta méretű - csónakba. 

Az egyik legégetőbb témát most egyetlen szerva-ritörn összecsapás összesen három rövid mondatában fejtette ki két Twitter-felhasználó, akikről azonnal kiderül, hogy melyiküknek van gyereke és kinek nincsen:

Angolul nem tudó olvasóink kedvéért:

Caroline Orr:

Belegondoltatok, milyen rengeteg gyerek fog születni 9-12 hónap múlva? Mert ez fog történni.Asha Rangappa:

Szó szerint senkinek sem lesz több gyereke azok közül, akik gyerekekkel vannak most otthon.

Viccelődünk, viccelődünk, de ez tényleg komoly dolog. Ha van bevált megoldási javaslatod, vonatkozó trükköd, vagy sztorid, kérlek írd meg nekem a homeoffice KUKAC 444.hu címre, SZEX subjecttel. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér