Bors: 11 nappal a hazajövetelük után tesztelték csak a magyar úszókat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Miután visszatértek a külföldi edzőtáborból, nem egyből vonultak karanténba azok a magyar úszók, akikről a héten kiderült, hogy elkapták a koronavírus-fertőzést, írja a Bors. A bulvárlap szerint a Kőbánya versenyzői három nappal hazatérésük után még edzettek, igaz egyetlen alkalommal a Kőér utcai uszodában. A Magyar Úszószövetség korábban átállította, hogy a kilenc megfertőződött sportoló és edző azonnal karanténba vonult, most kiderült, hogy ez nem volt igaz, sőt, a Bors úgy tudja, hogy 

bár március 13-án érkeztek haza, csak 11 nappal később, 24-én végezték el rajtuk az első teszteket. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér