Keszthelyen nem engedélyezik az esküvőket

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A koronavírus-járvány miatt már a néhány fős esküvőket sem tarthatják meg Keszthelyen, Dr. Gábor Hajnalka a város jegyzője úgy határozott, hogy 

"a város közigazgatási területén nem engedélyezi az esküvőket a házasulandók és a hivatal munkatársainak védelme érdekében."

A KeszthelyTV-nek nyilatkozva a jegyző a döntést azzal indokolta, hogy a kormány korlátozó döntéseivel szinkronban hozta, illetve ezt tartotta helyesnek a kollégái védelmében. A tiltás egyelőre határozatlan idejű, visszavonásáig lesz érvényben.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér