Keszthelyen nem engedélyezik az esküvőket

A koronavírus-járvány miatt már a néhány fős esküvőket sem tarthatják meg Keszthelyen, Dr. Gábor Hajnalka a város jegyzője úgy határozott, hogy 

"a város közigazgatási területén nem engedélyezi az esküvőket a házasulandók és a hivatal munkatársainak védelme érdekében."

A KeszthelyTV-nek nyilatkozva a jegyző a döntést azzal indokolta, hogy a kormány korlátozó döntéseivel szinkronban hozta, illetve ezt tartotta helyesnek a kollégái védelmében. A tiltás egyelőre határozatlan idejű, visszavonásáig lesz érvényben.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.