Mentők: mindenki otthon, 30 százalékkal csökkent a balesetek száma

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

"A koronavírus-járvány miatt elrendelt kijárási korlátozások következtében 30 százalékkal csökkent a balesetek száma Magyarországon," mondta az Országos Mentőszolgálat főigazgatója pénteken az M1-en. Csató Gábor hozzátette: munkájuk nem csökkent, sőt, 

mennyisége jelenleg megegyezik azon nyári időszakéval, amikor nő a feladatok száma. 

"A terhelés fokozatos növekedésével lépcsőzetes erőátcsoportosítás történik," tette hozzá. Az OMSZ főigazgatója felhívta a figyelmet, hogy az elmúlt hetekben csökkent az agyvérzések és a szívinfarktusok száma is, egyelőre vizsgálják, hogy ez trendszerű vagy átmeneti változás. (MTI)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!